Νέα τουρκική θηριωδία στη Συρία με δεκάδες νεκρούς: Χτύπησαν την Ακαδημία Δίωξης Ναρκωτικών, που συνεργάζεται με τις ΗΠΑ!

Ο ηγέτης των κουρδικών δυνάμεων στη Συρία, καταγγέλλει ότι η Τουρκία χτύπησε την Ακαδημία Δίωξης Ναρκωτικών, που μάλιστα συνεργάζεται με τις ΗΠΑ! Το αποτέλεσμα; Δεκάδες νεκροί!

Η ανακοίνωσή του:

Ο αριθμός των νεκρών 29 μελών των δυνάμεων κατά των ναρκωτικών ως αποτέλεσμα της τουρκικής τρομοκρατικής ενέργειας με στόχο την Ακαδημία Εσωτερικής Ασφάλειας στο Ντερίκ είναι ένα βάναυσο έγκλημα που δεν μπορεί να αγνοηθεί, καθώς αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας είναι ένας πολιτικός θεσμός και λαμβάνουν υποστήριξη από τον διεθνή συνασπισμό για την ενίσχυση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή.

Δεν θα ανεχτούμε τις επιθέσεις της τουρκικής κατοχής στα εδάφη και τον λαό μας και θα ασκήσουμε το νόμιμο δικαίωμά μας να απαντήσουμε σε αυτές.

Καλούμε όλο τον λαό μας να σταθεί δίπλα στις οικογένειες των μαρτύρων και να συμμετάσχει στις επίσημες τελετές για να τους τιμήσει.

Προσφέρουμε συλλυπητήρια στις οικογένειές μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και δόξα στους μάρτυρες.

Το άρθρο Νέα τουρκική θηριωδία στη Συρία με δεκάδες νεκρούς: Χτύπησαν την Ακαδημία Δίωξης Ναρκωτικών, που συνεργάζεται με τις ΗΠΑ! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/10/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.