Νέες αδιανόητες αποκαλύψεις για την μονταζιέρα γύρω από το έγκλημα των Τεμπών: Ο γνωστός «τυχαίος επιβάτης» και ο ρόλος του

Νέα στοιχεία για τις μονταρισμένες συνομιλίες στα Τέμπη ανάμεσα στον σταθμάρχη Λάρισας και τους μηχανοδηγούς την μοιραία νύχτα. Ρεπορτάζ του OPEN επιβεβαιώνει το ρόλο του «τυχαίο επιβάτη», ο οποίος είχε στην κατοχή του τα ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία κυκλοφορούσαν από την 1η Μαρτίου!

Πρόκειται για τον Ζαχαρία Στουρνάρα, στέλεχος της ΝΔ και διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης, ο οποίος ζητούσε λέγοντας «Τέλος» να σταματήσει ο σταθμάρχης να αποδομεί σε live μετάδοση το κυβερνητικό αφήγημα πως υπήρχε Τηλεδιοίκηση στην Λάρισα παρουσία του τότε υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Είναι ο «τυχαίος επιβάτης» που ταξίδεψε κατά την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου και δήλωνε ευχαριστημένος από τις ενέργειες της κυβέρνησης.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Το άρθρο Νέες αδιανόητες αποκαλύψεις για την μονταζιέρα γύρω από το έγκλημα των Τεμπών: Ο γνωστός «τυχαίος επιβάτης» και ο ρόλος του εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 27/03/2024 ώρα 9:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.