Νέο διάγγελμα Νετανιάχου για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Όλοι θα λογοδοτήσουν για την επίθεση της Χαμάς, ακόμη και εγώ»

«Δεν θα δώσουμε καμία λεπτομέρεια στη δημοσιότητα σχετικά με τη χερσαία επίθεση στη Γάζα», δήλωσε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο στρατός έχει ήδη εξολοθρεύσει «χιλιάδες τρομοκράτες» της Χαμάς.

Διάγγελμα προς τον λαό του Ισραήλ απηύθυνε σήμερα Τετάρτη (25.10.2023) το βράδυ ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σχετικά με τον πόλεμο ενάντια στη Χαμάς που συγκλονίζει εδώ και σχεδόν 20 ημέρες τη Μέση Ανατολή.

Πριν το διάγγελμα του Νετανιάχου, προηγήθηκε συνάντηση μεταξύ των στελεχών του Πολεμικού Συμβουλίου, της κυβέρνησης εθνικής ενότητας του Ισραήλ, που θεσπίστηκε μετά την έναρξη του πολέμου εναντίον της Χαμάς, όπως και η συνάντησή του με τον καγκελάριο της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ.

Περισσότερα σε λίγο…

Το άρθρο Νέο διάγγελμα Νετανιάχου για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Όλοι θα λογοδοτήσουν για την επίθεση της Χαμάς, ακόμη και εγώ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/10/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.