Νέο περιστατικό απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας στο Πέραμα: Σύζυγος καταδίωκε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο!

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ για δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το απόγευμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας καταδιώκει τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο του. Το περιστατικό παραμένει σε εξέλιξη.

Νωρίτερα σήμερα ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Ελευσίνα με θύμα μητέρα η οποία γλίτωσε χάρη στην επέμβαση κατοίκων της περιοχής.

Η γυναίκα το πρωί της Πέμπτης βγήκε απο το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της. Ο πρωήν σύντροφός της με τον οποίο είχαν χωρίσει λίγες μέρες νωρίτερα την παρακολούθησε. Μόλις η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό της άρχισε να την καταδιώκει στους δρόμους της Ελευσίνας. Μάλιστα προσπάθησε να ακινητοποιήσει το όχημά της εμβολίζοντάς το συνολικά 7 φορές!

Τελικά μετά από αρκετά λεπτά κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα της γυναίκας έξω απο έναν φούρνο. Κατέβηκε απο το δικό του και εισέβαλλε στο ΙΧ της γυναίκας απο το παράθυρο. Οι κάτοικοι ακούγοντας φωνές βγήκαν στα μπαλκόνια. Μόλις είδαν τις σκηνές αμέσως έτρεξαν να σώσουν τη γυναίκα. Κάτοικος άνοιξε την πόρτα για να την σώσει απο τα χέρια του πρώην συντρόφου της ενώ διερχόμενοι οδηγοί απομάκρυναν τον άνδρα.

Η γυναίκα αμέσως πήγε στην αστυνομία για να τον καταγγείλλει. Εκείνος πήγε έξω απο το αστυνομικό τμήμα να την εντοπίσει. Μόλις τον αντίκρισαν οι άνδρες της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ αμέσως ξεκίνησαν να τον κυνηγούν. Ακολούθησε καταδίωξη.

Ο δράστης έφτασε μέχρι το σπίτι του και ξεκίνησε να πηδάει απο ταράτσα σε ταράτσα για να ξεφύγει απο τους αστυνομικούς οι οποιοι τελικά τον συνέλαβαν. όπως φέρεται να είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, είχε προηγηθεί λογομαχία με τον δράστη καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό τους.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που προχωρούσε σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της. Το θύμα είχε εγκαταστήσει το Panic button στο κινητό της όμως απο την ταραχή της δεν κατάφερε να το ενεργοποιήσει.

Το άρθρο Νέο περιστατικό απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας στο Πέραμα: Σύζυγος καταδίωκε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/03/2024 ώρα 3:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.