Νατάσα Ράγιου: «Δεν με νοιάζει τι είπε ο Νταλάρας, η φέτα έχει πάει 18 εuρώ το κιλό»

Τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και τον σάλο που αυτές προκάλεσαν σχολιάζει η Νατάσα Ράγιου.

Ειδικότερα, η γνωστή δημοσιογράφος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μαίρη Αργυριάδου για λογαριασμό του Breakfast@Star και το απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Όσα ανέφερε

«Ο Νταλάρας είχε δίκιο και το εξέφρασε με τον χειρότερο τρόπο. Τελεία. Τι άλλο να πω δηλαδή ακριβώς; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόση μανούρα. Εννοείται ότι αυτό που είπε το ξέρουμε και το βιώνουμε όλοι. Από την άλλη ο ακραίος τρόπος έκφρασης ήταν λάθος», τονίζει η Νατάσα Ράγιου.

«Αν εγώ ως δημοσιογράφος είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, τι με νοιάζει τι μου λέει ποιος; Το θέμα είναι ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, είτε από την πλευρά του καλλιτέχνη, είτε από του δημοσιογράφου», εξηγεί η δημοσιογράφος στη συνέχεια της επικοινωνίας.

«Εννοείται ότι κάνουν λάθη και οι δημοσιογράφοι όπως όλοι αλλά και πως δεν επιτρέπεται να μιλάει κανείς σε κανέναν με τέτοιον τρόπο και σε τέτοιον τόνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει ολόκληρη φιλοσοφία για το αυτονόητο», υπογραμμίζει η Νατάσα Ράγιου

«Η φέτα έχει 18 ευρώ το κιλό! Αυτά είναι τα θέματα! Δεν με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας και τι κάνουν! Ας τα δούμε όλα αυτά ως μία συμβουλή, και αυτά που είπε ο Νταλάρας και αυτά που είπε η Σάννυ Μπαλτζή, ώστε να γίνουμε καλύτεροι», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Νατάσα Ράγιου.

Το άρθρο Νατάσα Ράγιου: «Δεν με νοιάζει τι είπε ο Νταλάρας, η φέτα έχει πάει 18 εuρώ το κιλό» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 01/02/2024 ώρα 3:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.