Νεκρός διοικητής της Χαμάς μετά από αεροπορική επιδρομή στα Γάζα – Έτοιμο το Ισραήλ να πολεμήσει σε πάνω από δύο μέτωπα!

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν διοικητή της Χαμάς κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι για τη στοχοποίηση του διοικητή της Χαμάς Matez Eid, αξιοποιήθηκαν «ακριβείς πληροφορίες».

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σήμερα έπληξε 250 στρατιωτικούς στόχους στη Γάζα, στην πλειονότητά τους στα βόρεια.

Το Ισραήλ είναι προετοιμασμένο να πολεμήσει σε δύο ή περισσότερα μέτωπα

Το Ισραήλ είναι προετοιμασμένο να πολεμήσει σε δύο ή περισσότερα μέτωπα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι προσθέτοντας ότι η φιλοϊρανική οργάνωση Χεζμπολάχ κλιμακώνει την ένταση στα σύνορα του Λιβάνου για να παρακωλύσει την επίθεση του Ισραήλ στην Γάζα.

Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι περισσότεροι από 600.000 κάτοικοι της Γάζας μετακινήθηκαν προς νότον μετά την σχετική ανακοίνωση του Ισραήλ, εν όψει της χερσαίας επιχείρησης.

Οι ισραηλινές αρχές ενημέρωσαν τις οικογένειες 155 ανθρώπων που κρατούνται όμηροι στην Γάζα, δήλωσε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι 289 ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν η Χαμάς εξαπέλυσε την επίθεση κατά ισραηλινών κοινοτήτων γύρω από την Γάζα στις 7 Οκτωβρίου.

Το άρθρο Νεκρός διοικητής της Χαμάς μετά από αεροπορική επιδρομή στα Γάζα – Έτοιμο το Ισραήλ να πολεμήσει σε πάνω από δύο μέτωπα! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/10/2023 ώρα 12:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.