Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα πριν από το μνημόσυνο: «Πού είναι το παιδί μου; Ζω κάθε μέρα μία κηδεία!»

O Σάκης Γρίβας, πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, και η οικογένειά του ετοιμάζονται για το 40ήμερο μνημόσυνο. Δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του παιδιού του, ξεσπά για τα λάθη των αστυνομικών και την απώλεια.

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε γιατί δεν προστατεύτηκε από τους αστυνομικούς, που είχαν την υποχρέωση να το κάνουν εφαρμόζοντας απλά τον νόμο. Εγώ ζω κάθε μέρα μια κηδεία.

Έχω το μνημόσυνο του παιδιού μου και εγώ ζω κάθε μέρα μία κηδεία. Συνειδητοποιώ την απώλεια της Κυριακής μου και ζητώ δικαίωση για το παιδί μου, που το σκότωσε ο δολοφόνος της μπροστά στα μάτια των αστυνομικών.

Ποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα; Ο δολοφόνος που παρακολουθούσε το παιδί μου και την αιφνιδίασε ορμώντας πάνω της με το κουζινομάχαιρο; Είχε το κλειδί στο μηχανάκι του και το κινητό του και πήρε το μαχαίρι μαζί του, έτοιμος να φύγει μόλις τελείωνε το φρικτό σχέδιό του. Το παιδί μου ποιος το προστάτευσε;»

Το άρθρο Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα πριν από το μνημόσυνο: «Πού είναι το παιδί μου; Ζω κάθε μέρα μία κηδεία!» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12/05/2024 ώρα 9:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.