Ξεσάλωσε ο Κασσελάκης: Μετά το Συνέδριο – παρωδία πήγε και το «έκαψε», μαζί με βουλευτές, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Τάιλερ, σε γνωστό bar! (Φωτο)

Με ποτό σε μπαρ διασκέδασης γιόρτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μετά τη λήξη του συνεδρίου την Κυριακή.

Σε μια σύντομη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε αυτό που είχε δηλώσει και στο παρελθόν, ότι με μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖα θα μπει τέλος σε βουλευτικά και υπουργικά προνόμια. Αναφέρθηκε ακόμη και στη δημοσιογραφία λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη.

Ο κ. Κασσελάκης και άλλα στελέχη του κόμματος, αλλά και ο σύζυγός του Τάιλερ ΜακΜπέθ, έφτασαν στο Kuko’s Bar, στο κέντρο της Αθήνας, μετά τις 20:30.

Το άρθρο Ξεσάλωσε ο Κασσελάκης: Μετά το Συνέδριο – παρωδία πήγε και το «έκαψε», μαζί με βουλευτές, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Τάιλερ, σε γνωστό bar! (Φωτο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 26/02/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.