Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα: Οι μηνύσεις και τα άγρια επεισόδια ανάμεσα στο θύμα, τη σύζυγο και τα πεθερικά – Οι λέξεις που «όπλισαν» το χέρι του 69χρονου και σκότωσε τον γαμπρό του!

Αρκετές ήταν οι φορές που η οικογένεια της Αγίας Βαρβάρας είχε απασχολήσει το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το Star, ο γιατρός με τη σύζυγό του και τα πεθερικά του είχαν οδηγηθεί στο ΑΤ 4 φορές μέσα σε έναν χρόνο. Μάλιστα, είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, στις 15 Νοεμβρίου του 2023 είχαν οδηγηθεί όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα με περιπολικό μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Είχε υποβληθεί μήνυση από την κόρη των δραστών για “κακοποιητική συμπεριφορά στο παρελθόν σε βάρος της”.

Εκείνη τη μέρα το θύμα είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο πεθερός του τον έβρισε και τον απείλησε, όμως δεν ήθελε να υποβάλει μήνυση σε βάρος του. Ο πεθερός του υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον είχε απειλήσει και επιχείρησε να τον χτυπήσει, όμως μπήκε μπροστά η κόρη του.

Η σύζυγος και πεθερά του θύματος είχε υποστηρίξει ότι η κόρη της επιχείρησε να τη χτυπήσει, όμως την απέτρεψαν το θύμα και ο σύζυγός της. Είχαν συλληφθεί και οι τέσσερις και είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τι προηγήθηκε

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που τους έβλεπαν οι αστυνομικοί στο τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.

Είχαν προηγηθεί άλλες τρεις φορές:

-Στις 14 Νοεμβρίου, η κόρη είχε υποβάλει μήνυση κατά των γονιών της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

-Στις 23 Ιουλίου, η μητέρα είχε καταθέσει ότι την απείλησε η κόρη της πως θα της κάψει το σπίτι και το αμάξι.

-Και στις 6 Ιουνίου, η κόρη είχε μηνύσει η μητέρα για εξύβριση.

Εντέλει, οι αλληλομηνύσεις και τα επεισόδια κατέληξαν σε μια εν ψυχρώ δολοφονία.

Ο διάλογος θύτη-θύματος

Η φράση που φέρεται να άναψε τη σπίθα και να οδήγησε στο φονικό, με τον 69χρονο να στρέφει την καραμπίνα στον γαμπρό του, ήταν “μη μιλάς με πεθαμένους”.

Σύμφωνα με δύο αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στον Alpha, αυτή η φράση ειπώθηκε, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα από ποιον.

Ο ένας αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι το θύμα κατέβαινε από τον 1ο όροφο με τη μεγάλη του κόρη και συνάντησαν τον παππού της. Να σημειωθεί ότι οι δύο οικογένειες δεν μιλούσαν. Τότε, ο 69χρονος δράστης ρώτησε τη μικρή “τι κάνει η μαμά σου;”, καθώς απουσίαζε εκτός Αθηνών εκείνη την ημέρα και ήταν στην πάρτη.

Τότε, γύρισε το θύμα στην κόρη του και της είπε: “Μη μιλάς με πεθαμένους”.

Ο άλλος μάρτυρας, ο οποίος έδωσε την άδειά του να καταγραφεί η μαρτυρία του, αλλά δεν θέλησε να δημοσιευθεί το όνομά του και η εικόνα του, υποστηρίζει ότι ειπώθηκε αυτή η φράση, μόνο που την είπε ο δράστης για τον 57χρονο γαμπρό του.

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας η κόρη του 69χρονου

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η κόρη του 69χρονου, η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους, θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα έχει στο πλευρό τις τα δύο της αδέλφια.

Μάλιστα σήμερα πήγε και κατέθεσε αυτοβούλως στην αστυνομία ο ένας αδελφός της, ο οποίος έμενε μαζί με τους γονείς τους στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογενειακής πολυκατοικίας.

Όπως ανέφερε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τα τρία παιδιά του ηλικιωμένου ζευγαριού θα βρεθούν απέναντι στον πατέρα τους για το έγκλημα που διέπραξε.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να μην είχε πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του. Μάλιστα σύμφωνα με γείτονες που επικαλέστηκε ο ΑΝΤ1, το θύμα είχε πιεστεί τόσο πολύ από την εμμονή των πεθερικών του εναντίον του, που φέρεται να είχε αναγκαστεί να υποβάλει αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να μην τον πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη της ορισθείσας από την απόφαση.

Το άρθρο Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα: Οι μηνύσεις και τα άγρια επεισόδια ανάμεσα στο θύμα, τη σύζυγο και τα πεθερικά – Οι λέξεις που «όπλισαν» το χέρι του 69χρονου και σκότωσε τον γαμπρό του! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 27/02/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.