Ολλανδία: Εισβολή μεταναστών στην Όπερα της Χάγης – Τα έκαναν “γυαλιά -καρφιά”! – Έκαψαν και αυτοκίνητα της Αστυνομίας που έστειλε ειδικές δυνάμεις καταστολής για να τους αντιμετωπίσει

Πιθανώς εικόνες και από το δικό μας μέλλον όσα έγιναν απόψε στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας Χάγη:Οργισμένα πλήθη παράτυπων μεταναστων,κυρίως από την Ερυθραία της Αφρικής,εισέβαλαν σε έξαλλη κατάσταση στην εμβληματική Όπερα της πόλης και σε παρακείμενο συνεδριακό κέντρο και τα έκαναν όλα “γυαλιά -καρφια”!

Στη συνέχεια επετέθησαν κατά μέτωπο στις πρώτες δυνάμεις της Αστυνομίας που έφθασαν επί τόπου, οι οποίες υποχώρησαν και υπέστησαν ζημιές και τραυματισμούς.

Δείτε σχετικό βίντεο

Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μόνον οι Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας,που εκλήθησαν κατεπειγοντως στην συνέχεια, μπόρεσαν να διαλύσουν τις ορδές των επιτιθέμενων με χρήση μεγάλης ποσότητας δακρυγόνων και με άλλα μέσα.

Δείτε ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο

Να σημειωθεί ότι η Χάγη είναι, μεταξύ των άλλων, η έδρα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, θεωρείται η “νομική πρωτεύουσα”της Ευρώπης και έχει,σχετικά,μικρούς αριθμούς παράτυπων μεταναστών!

Δείτε και ένα βίντεο με ένα περιπολικό να έχει παραδοθεί στις φλόγες

Όταν συμβαίνουν,λοιπόν,αυτά εκεί,ας σκεφτούμε τι μπορεί να γίνει σε άλλες χώρες,όπως η δική μας,όπου το κέντρο της πρωτεύουσας έχει παραδοθεί σε χιλιάδες παρατυπους μετανάστες,αλλά και σε κάθε λογής παραβατικά στοιχεία!

Το άρθρο Ολλανδία: Εισβολή μεταναστών στην Όπερα της Χάγης – Τα έκαναν “γυαλιά -καρφιά”! – Έκαψαν και αυτοκίνητα της Αστυνομίας που έστειλε ειδικές δυνάμεις καταστολής για να τους αντιμετωπίσει εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/02/2024 ώρα 3:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.