Ολοκληρώθηκε η εξεταστική σε 31 από τα 35 τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η εξεταστική σε 31 από τα 35 τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το εξάμηνο ολοκληρώθηκε κανονικά για τα 31 τμήματα από τα 35 τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το εξάμηνο χάνουν το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στον Βόλο, όπου δεν ολοκληρώθηκαν ούτε τα μαθήματα ούτε η εξεταστική, το τμήμα Αρχιτεκτονικής επίσης στον Βόλο, όπου δεν έγινε η εξεταστική, το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στον Βόλο, όπου δεν έγινε η εξεταστική για τρία μαθήματα και το τμήμα Ιατρικής στη Λάρισα, όπου δεν πρόλαβαν την εξεταστική για συνολικά 12 μαθήματα.

Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της Συγκλήτου και βάσει της εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, μαθήματα και εξεταστική θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί έως την 1η Μαρτίου, χθες δηλαδή, έστω κι αν έπρεπε να διεξαχθούν εξ αποστάσεως εξαιτίας των φοιτητικών καταλήψεων. Η Πρυτανεία θα ενημερώσει εγγράφως το Υπουργείο Παιδείας για την κατάσταση και τι μέλλει γενέσθαι με το εξάμηνο σπουδών εκατοντάδων φοιτητών, κάποιοι εκ των οποίων βρίσκονται στο πτυχίο.

πηγη: gegonota.news

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/03/2024 ώρα 3:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.