Οργή λαού για το 37χρονο τέρας που έσφαξε με κατσαβίδι την 11χρονη Βασιλική: «Ζούμε στη χώρα που οι παιδοβιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι»!

Ξεχειλίζουν από οργή οι χρήστες του Twitter μετά την είδηση της στυγερής δολοφονίας ενός 11χρονου κοριτσιού στον Πύργο από συγγενικό της πρόσωπο που είχε καταδικαστεί για βιασμού ανηλίκου αλλά δεν είχε μπει ποτέ στη φυλακή.

O δράστης είχε καταδικαστεί το 2020 για βιασμό 14χρονης, ωστόσο είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι την εκδίκαση στο Εφετείο. Κυκλοφορούσε ελεύθερος και ατιμώρητος μέχρι που επιτέθηκε στην 11χρονη Βασιλική και την έσφαξε, με τα κίνητρα του να είναι σεξουαλικά, όπως εκτιμούν οι αρχές.

«Ζούμε στη χώρα που οι παιδοβιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι» γράφουν οργισμένοι οι χρήστες…

Το άρθρο Οργή λαού για το 37χρονο τέρας που έσφαξε με κατσαβίδι την 11χρονη Βασιλική: «Ζούμε στη χώρα που οι παιδοβιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι»! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/06/2024 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.