Ο Γιώργος Δασκαλάκης συγκινεί: “Οικονομικά είμαι στον πάτο αλλά έχω πείσμα”

«Δεν έχω τα προς το ζην αλλά έχω πείσμα» έγραψε ο τραγουδιστής – Το βίντεο και η ανάρτησή του

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος μοιράζεται στα social media τις εξελίξεις με την υγεία του, έκανε γνωστό στο Facebook, ότι κυκλοφορεί νέο κομμάτι.

Ο τραγουδιστής που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, φαίνεται σε βίντεο να ηχογραφεί το νέο του τραγούδι, ενώ παράλληλα στέκεται όρθιος με τη βοήθεια μαγκούρας.

Μέσω Facebook, ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε σχετικά με αυτό, ότι εν μέσω της περιπέτειας με την υγεία του, έχει φτάσει σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Καλημέρα Αγάπες μου!Μια φωτογραφία από το προηγούμενο μήνα που λέει πολλά… Τώρα θα μου πείτε μα πώς; Εσύ παλεύεις καθημερινά με το θάνατο και το Θηρίο…είσαι 2 χρόνια σε ένα κρεβάτι…δεν έχεις τα προς το ζην…Σωστά!!! Έχω όμως πείσμα θέληση και πίστη στο ΘΕΟ και δίπλα μου ανθρώπους που ήρθαν κοντά μου τώρα που είμαι στο πάτο οικονομικά και ψυχολογικά…

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Τερζής που από τη πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου στάθηκε και κάνοντας μου αυτό το δώρο ώστε να έχω ένα κίνητρο για να γίνω καλά! Βλέπετε τα πάντα δεν είναι λεφτά…γιατί όλοι αυτοί που είναι συνοδοιπόροι στο τραγούδι αυτό το έκαναν με αγάπη μόνο!!Θα γίνω καλά!!! ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ».

 

 

Το άρθρο Ο Γιώργος Δασκαλάκης συγκινεί: “Οικονομικά είμαι στον πάτο αλλά έχω πείσμα” εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/03/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.