Ο κολοσσός Alibaba επενδύει 2 δισ. δολ. στην Τουρκία!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δέχθηκε τον πρόεδρο του ομίλου Alibaba Έβανς και τον πρόεδρο του ομίλου Trendyol Τσαγλαγιάν Τσετίν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ο Μάικλ Έβανς ενημέρωσε τον Πρόεδρο Ερντογάν για τις επενδύσεις που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν στην Τουρκία και μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με νέες επενδύσεις, όπως τα κέντρα δεδομένων και logistics που έχουν υλοποιήσει στην Άγκυρα και το κέντρο λειτουργίας εξαγωγών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Εξηγώντας ότι έχουν επενδύσει 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στη χώρα μέσω της Trendyol ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης τους στην Τουρκία, ο πρόεδρος του ομίλου Alibaba Έβανς δήλωσε ότι υποστηρίζουν τη διεθνή στρατηγική ανάπτυξης της Trendyol.

Ο Έβανς δήλωσε ότι η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να γίνει η κορυφαία χώρα ηλεκτρονικών εξαγωγών στον κόσμο και σημείωσε ότι έχουν επενδυτικά σχέδια ύψους 2 δισ. δολαρίων για το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος του ομίλου Alibaba, δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά το TEKNOFEST, το πρώτο και μοναδικό φεστιβάλ αεροπορίας, διαστήματος και τεχνολογίας της Τουρκίας, καθώς η Trendyol είναι μεταξύ των χορηγών του, και ότι βλέπουν αυτή τη διοργάνωση ως απόδειξη ότι η Τουρκία είναι παίκτης της τεχνολογίας στην παγκόσμια αρένα.

Ο Έβανς, ο οποίος είναι επίσης χρυσός Ολυμπιονίκης, σημείωσε ότι παρακολουθεί στενά την παγκόσμια επιτυχία της τουρκικής εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών και δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την υποστήριξη της Trendyol προς τον αθλητισμό και τους αθλητές.

Το άρθρο Ο κολοσσός Alibaba επενδύει 2 δισ. δολ. στην Τουρκία! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/09/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.