Ο Λάκης Γαβαλάς ‘πυροβολεί’ τον Αχιλλέα Μπέο: «Θέλει να δείξει πόσο στρέιτ είναι και γίνεται κατίνα»

Γαβαλάς για Μπέο: Στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time” και στη Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες ομοφοβικές δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχχιλέας Μπέος για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ξέσπασε ο Λάκης Γαβαλάς για τις απόψεις του Αχιλλέα Μπέου

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως ο Αχιλλέας Μπέος «είναι δήμαρχος του Βόλου, να μαντρώσει τον Βόλο του! Δεν είναι άρχοντας της Ελλάδας. Σήμερα ούτε ο πολύς ανδρισμός δεν περνάει, ειδικά ο ανδρισμός υπερέχει κατά τινών μερικών γίνεται γελοίος. Γίνεται κατίνα».

«Αυτός θέλει να δείξει ότι είναι πάρα πολύ στρέιτ. Θέλει να δείχνει ότι είναι άνδρας, αγρότης. Όταν κάνουμε κατάχρηση εξουσίας δεν είναι ωραίο πράγμα», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Το άρθρο Ο Λάκης Γαβαλάς ‘πυροβολεί’ τον Αχιλλέα Μπέο: «Θέλει να δείξει πόσο στρέιτ είναι και γίνεται κατίνα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 13/10/2023 ώρα 9:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.