Ο Στέφανος Κασσελάκης ανοίγει την «καρδιά» του στον Αντώνη Σρόιτερ: Ο Τσίπρας, τα περιουσιακά του και η ζωή με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανοίγει την «καρδιά» του στον Αντώνη Σρόιτερ: Ο Τσίπρας, τα περιουσιακά του και η ζωή με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (25/04), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA.

Ακόμα, ο Στέφανος Κασσελάκης, εν μέσω της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, τοποθετείται για τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τον πρώην πρωθυπουργό και τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και για τα περιουσιακά του αλλά και για τη ζωή του με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με το τρέιλερ της εκπομπής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε για τα πολιτικά του σχέδια τόνισε: «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».

Μιλώντας για τα προσωπικά του και τα σχέδιά του στο μέλλον με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ, αποκάλυψε πως τα παιδιά είναι στο πλάνο. «Είμαι 36, θα ήθελα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα μέχρι τα 40» λέει χαρακτηριστικά.

Το άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης ανοίγει την «καρδιά» του στον Αντώνη Σρόιτερ: Ο Τσίπρας, τα περιουσιακά του και η ζωή με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/04/2024 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.