Ο Τσίπρας πήγε ιδιωτική επίσκεψη στον Ζάεφ και τον γέμισε με δώρα! Πανηγυρίζουν ακόμη τη Συμφωνία των Πρεσπών! (Φωτο)

Ιδιωτική επίσκεψη πραγματοποίησε στα Σκόπια ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεχόμενος τώρα που δεν είναι πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσκληση που του είχε κάνει στο παρελθόν ο Ζόραν Ζάεφ.

Οι δυο άντρες έφαγαν σε εστιατόριο στη Στρούμιτσα με τον Ζάεφ να δηλώνει: «Θυμόμαστε τις κοινές μας προσπάθειες και συνεισφορές στην ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια και συζητάμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η περιοχή. Με τιμά ιδιαίτερα που η φιλία Βόρειας Μακεδονίας και Ελλάδας και η φιλία μου με τον Αλέξη περνούν σε διαρκείς και πολύτιμες αξίες»!

Βεβαίως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε να συναντήσει τον φίλο του με άδεια χέρια. Έτσι του πήγε πεσκέσι ούζο, μαστίχα Χίου και λεύκωμα για τις ελληνικές θάλασσες, μιας και ως γνωστόν ο Ζάεφ κάνει τις διακοπές του στη Χαλκιδική.

Βεβαίως και τίποτα να μην του πήγαινε ο Ζάεφ ευχαριστημένος θα ήταν, αφού το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του κάνει, του το έδωσε με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το άρθρο Ο Τσίπρας πήγε ιδιωτική επίσκεψη στον Ζάεφ και τον γέμισε με δώρα! Πανηγυρίζουν ακόμη τη Συμφωνία των Πρεσπών! (Φωτο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.