Ο χαροκαμμένος πατέρας θυμάτων των Τεμπών, Νίκος Πλακιάς, «ισοπεδώνει» τη Βίκυ Φλέσσα: «Εγώ δεν σκότωσα κανέναν – Δικό σας υπουργός έλεγε για ασφαλές μέσο»

Απάντηση στην υποψήφια ευρωβουλεύτρια της ΝΔ Βίκη Φλέσσα στην προκλητική της δήλωση ότι «τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», έδωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τα δίδυμα παιδιά του, αλλά και την ανιψιά του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Νίκος Πλακιάς απαντώντας σημειώνει: «Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους».

«Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια. Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό», συνεχίζει.

«Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα Τέμπη, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε, Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημά σας», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φλέσσα τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί και ότι το κράτος νοσεί βαριά και δεν φταίει καμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός

Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους.

Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια.

Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό.

Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα Τέμπη, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε,

Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας

Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημά σας

Το άρθρο Ο χαροκαμμένος πατέρας θυμάτων των Τεμπών, Νίκος Πλακιάς, «ισοπεδώνει» τη Βίκυ Φλέσσα: «Εγώ δεν σκότωσα κανέναν – Δικό σας υπουργός έλεγε για ασφαλές μέσο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 26/04/2024 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.