Πέθανε ο Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Θωμαδάκης – Υπήρξε από τους πρωτοπόρους στην φιλανθρωπία και δη στην διακονία των ορφανών

Από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου αγγέλλεται μετά λύπης ότι σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, εξεδήμησε εις Κύριον, πλήρης ημερών, ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νήφων (κατά κόσμον Αντώνιος) Θωμαδάκης, αδελφός της Ι. Μονής Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου και κτήτωρ του Ιερού Ησυχαστηρίου «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» Μαψού Κορινθίας.

Ο π. Νήφων υπήρξε από τους πρωτοπόρους στην φιλανθρωπία και δη στην διακονία των ορφανών, εφαρμόζοντας, στο Ιεραποστολικό και Φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος «ΒΗΘΛΕΕΜ», την μέθοδο των «οικογενειών», με αποτέλεσμα την ανατροφή πολλών παιδιών, που σήμερα κατέχουν αξιόλογες θέσεις στην κοινωνία μας!

Η εξόδιος Ακολουθία του θα ψαλλεί αύριο Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, στις 15:30 στο Καθολικό του Ησυχαστηρίου «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Το άρθρο Πέθανε ο Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Θωμαδάκης – Υπήρξε από τους πρωτοπόρους στην φιλανθρωπία και δη στην διακονία των ορφανών εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/10/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.