Πήγε να βγάλει selfie με ελάφι στην Αίγινα και κατέληξε με σπασμένα πλευρά στο νοσοκομείο! (Βίντεο)

Viral έχει γίνει η επίθεση που δέχτηκε ένας άνδρας στην Αίγινα από ελάφι. Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να βγάλει selfie με ένα μικρότερο ελάφι, αλλά δεν είχε καταλάβει ότι παραμόνευε ένα αρσενικό.

Μια ειδυλλιακή συνάντηση με την άγρια φύση πήρε οδυνηρή τροπή για ένα ζευγάρι που έκανε διακοπές, όταν η προσπάθεια να φωτογραφηθεί από κοντά με ένα ελάφι είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του άνδρα. Το περιστατικό, το οποίο έκτοτε συγκέντρωσε προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμεύει ως μια προειδοποιητική ιστορία για την απρόβλεπτη φύση των άγριων ζώων.

Ο Gian Carlo Triacca μαζί με τη σύζυγό του Erika και οι δύο κάτοικοι του Κανκούν στο Μεξικό, απολάμβαναν την ποικιλόμορφη πανίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα, όταν εκτυλίχθηκε το ατυχές γεγονός. Η περιοχή, πλούσια σε άγρια ζωή, έδωσε στο ζευγάρι την ευκαιρία να παρατηρήσει και να αλληλεπιδράσει με διάφορα ζώα, όπως παγώνια και ελάφια, τα οποία έμοιαζαν ήμερα και προσιτά.

Σε ένα βίντεο που έκτοτε κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο, βλέπουμε τον Triacca να προσπαθεί να απαθανατίσει μια στιγμή με ένα φαινομενικά ευγενικό ελάφι.

Ανακαλώντας το περιστατικό στην Caters News Service, ο Triacca μοιράστηκε ότι ενώ ήταν επικεντρωμένος στο μικρότερο ελάφι, ένα μεγαλύτερο αρσενικό ελάφι του επιτέθηκε απροσδόκητα από πίσω. Η σύγκρουση ήταν ξαφνική και ισχυρή, με αποτέλεσμα να σπάσει πολλά πλευρά.

Αυτή η ανησυχητική εμπειρία υπογραμμίζει τους εγγενείς κινδύνους που συνδέονται με την αλληλεπίδραση με άγρια ζώα, ακόμη και όταν αυτά φαίνονται ήρεμα ή συνηθισμένα στην ανθρώπινη παρουσία.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Πήγε να βγάλει selfie με ελάφι στην Αίγινα και κατέληξε με σπασμένα πλευρά στο νοσοκομείο! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 04/11/2023 ώρα 12:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.