Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ενημέρωση φοιτητών/τριών για την υποβολή αίτησης σίτισης

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ενημέρωση φοιτητών/τριών για την υποβολή αίτησης σίτισης

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όσον αφορά την έναρξη υποβολής αιτήσεων σίτισης Πρωτοετών Φοιτητών/τριών και την παράταση υποβολής αιτήσεων για δωρεάν σίτιση Ακαδημαϊκού Έτους 2023-24 επισημαίνει τα ακόλουθα:

 

Οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ακαδ. έτους 2023-2024, θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για χορήγηση δωρεάν σίτισης, από Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 έως και Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023.

Προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση της εγγραφής στις Γραμματείες των Τμημάτων και η απόκτηση των κωδικών του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές που δεν έχουν παραλάβει ακόμα την Ακαδημαϊκή Ταυτότητα θα πρέπει να επισυνάψουν στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας την “Προεπισκόπηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας” την οποία θα βρουν στον ιστότοπο της Υπηρεσίας Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (academicid.minedu.gov.gr) όταν ολοκληρώσουν εκεί την αίτησή τους.

Για υποβολή αίτησης σίτισης πατήστε τον σύνδεσμο: https://merimna.uth.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αιτήσεων Σίτισης από ηλεκτρονικό υπολογιστή εκτός δικτύου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πρέπει να κάνετε χρήση του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN).

Μάλιστα, γνωστοποιείται στους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παλαιοτέρων ετών, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες, ότι παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν σίτιση έως 10 Οκτωβρίου 2023.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/10/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.