Παντρεύτηκαν Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Τρισευτυχισμένοι και χαμογελαστοί αποχώρησαν από την εκκλησία ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μετά το μυστήριο του γάμου τους.

Το ζευγάρι είναι και επισήμως παντρεμένο, μετά από το μυστήριο του γάμου του που έγινε με σεμνότητα και απλότητα σήμερα (24/9) στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο γαμπρός, κρατώντας τρυφερά από το χέρι την απαστράπτουσα νύφη, κατέβηκαν τα σκαλιά μαζί από το εσωτερικό της εκκλησίας και μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων και πολύ… ρύζι, πέρασαν προς την έξοδο του ιερού ναού προκειμένου να βρεθούν στο σπίτι και ύστερα να κάνουν την εμφάνισή τους στον χώρο όπου θα δινόταν η δεξίωση.

Τα χαμόγελά τους, πρόδιδαν την απόλυτη ευτυχία τους που είχαν καταφέρει να ζήσουν αυτή τη μοναδική στιγμή στο ξεκίνημα της κοινής τους ζωής.

Το άρθρο Παντρεύτηκαν Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/09/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.