
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών,
από τη χ/θ 5+800 (είσοδος Κοιλάδας Τεμπών, νότιο στόμιο Σήραγγας Τ2- Ι/Κ Αμπελακίων) έως τη χ/θ 11+800 (Ισόπεδος Κόμβος Ομολίου, εντός ΚΕΠ), με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης του έργου.
Η αποκλειόμενη κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω του τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) έως τον Η-Α/Κ Ραψάνης (χ/θ 391+108), στο οποίο περιλαμβάνονται οι Σήραγγες Τεμπών Τ1 και Τ2.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/10/2023 ώρα 3:04 μμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.