Περιοδεία του Υφυπουργού Υποδομών Ν. Ταχιάου στη Θεσσαλία 3 και 4 Νοεμβρίου

Περιοδεία του Υφυπουργού Υποδομών Ν. Ταχιάου στη Θεσσαλία 3 και 4 Νοεμβρίου

Στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στις περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων, θα βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή και μέχρι και αύριο, Σάββατο, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Υποδομές κ. Νίκος Ταχιάος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο ειδικών εμπειρογνωμόνων και μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας για αυτοψίες στα έργα υποδομής που έχουν υποστεί ζημιές.

Παράλληλα, ο κ. Ταχιάος θα συναντηθεί με τους βουλευτές κάθε Περιφερειακής Ενότητας καθώς και με τους εμπλεκόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων και των νεοεκλεγέντων αιρετών της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό της Κυβέρνησης για την αποκατάσταση των ζημιών από τα φαινόμενα Daniel και Elias και θα εγκαταστήσει έναν μηχανισμό επαφής με τις τοπικές αρχές, ο οποίος θα λειτουργήσει σε όλη τη διάρκεια των έργων.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/11/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.