Πετράλωνα: Σοκ έπαθε νεαρός ιδιοκτήτης που όχι μόνο του διέρρηξαν το σπίτι αλλά ξυρίστηκαν και έκαναν και μπάνιο

Ένας νεαρός μουσικός επέστρεψε στο σπίτι του στα Πετράλωνα και το βρήκε άνω-κάτω. Φυσικά άμεσα αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Το σοκ όμως δεν σταμάτησε στα αναποδογυρισμένα συρτάρια και τα ρούχα στο πάτωμα.

Κάνοντας μερικά βήματα μέσα στο σπίτι του, είδε πως οι διαρρήκτες είχαν μείνει για ώρα μέσα, καθώς είχαν ξυριστεί και είχαν κάνει και μπάνιο! Φυσικά άφησαν τα πάντα εκεί για να τα βρει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με το θέαμα να είναι σίγουρα αποκρουστικό.

«Εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;» έγραψε στο TikTok. Σύμφωνα με την ανάρτησή του στα social media, οι διαρρήκτες μεταξύ άλλων πήραν κάποιες συσκευές που χρησιμοποιεί στη μουσική του, αξίας εκατοντάδων ευρώ.

Το άρθρο Πετράλωνα: Σοκ έπαθε νεαρός ιδιοκτήτης που όχι μόνο του διέρρηξαν το σπίτι αλλά ξυρίστηκαν και έκαναν και μπάνιο εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/02/2024 ώρα 12:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.