Ποιά είναι τα πέντε πιο αναξιόπιστα ζώδια, που ενδέχεται να σας προδώσουν;

Είναι πολύ πιθανό όλα τα ζώδια κάποια στιγμή να μας προδώσουν, υπάρχουν όμως κάποια που είναι πολύ πιο επιρρεπή στην προδοσία από τα υπόλοιπα.

Δείτε ποια είναι, από το λιγότερο μέχρι το περισσότερο αναξιόπιστο, για να έχετε το νου σας.

5. Ταύρος: Ο Ταύρος παρασύρεται εύκολα από τα συναισθήματά του και αφήνει τον θυμό να τον οδηγήσει σε πράξεις για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσει. Στο μεταξύ όμως θα έχετε πέσει θύμα της προδοσίας του και δεν θα ξέρετε από πού σας ήρθε.

4. Σκορπιός: Μυστικοπαθής, χειριστικός και εκδικητικός, είναι ένα από τα πιο «επικίνδυνα» ζώδια. Ακόμα και αν του κάνετε κάτι πολύ μικρό, θα σας το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο. Δεν θα σας προδώσει απλά: θα φροντίσει να κάνει τη ζωή σας κόλαση.

3. Αιγόκερως: Είναι έτοιμος να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Θα είστε απλά το παράπλευρο θύμα, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο του γι’ αυτό, για παν ενδεχόμενο, κρατάτε τις αποστάσεις σας.

2. Τοξότης: Δεν έχει υπομονή, βαριέται εύκολα και δυσκολεύεται να αφοσιωθεί σε κάτι, με αποτέλεσμα συχνά να αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις που έχει δώσει. Η ελευθερία του είναι υπεράνω όλων και δεν θα διστάσει να σας προδώσει για να την κρατήσει.

1. Δίδυμοι: Κάθε φορά που καλείται είτε να παλέψει για μια σχέση είτε να φύγει μακριά, θα επιλέξει το δεύτερο. Διπρόσωπος, παρορμητικός, δεν ξέρετε τι να περιμένετε από έναν Δίδυμο. Καθώς είναι μάλιστα ιδιαίτερα επικοινωνιακός και γοητευτικός, θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε ότι σας πρόδωσε.

Το άρθρο Ποιά είναι τα πέντε πιο αναξιόπιστα ζώδια, που ενδέχεται να σας προδώσουν; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/05/2024 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.