Προκλητικότατο ντοκιμαντέρ από τους «φίλους» μας τους Τούρκους με τον Μωάμεθ τον Πορθητή και φόντο την Αγιά Σοφιά!

Σε μια ακόμη εκδήλωση νεο-οθωμανικού παραληρήματος, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Μωάμεθ τον Πορθητή, με την Αγία Σοφία να έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τρέιλερ.

Η νέα σειρά του TRT 1 με τίτλο “Mehmed… Sultan of Conquests” θα αφηγηθεί τη ζωή του σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου στις 20:00.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και υπόσχονται να φωτίσουν τη ζωή του σουλτάνου που κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη. Η παρουσίαση της σειράς προκάλεσε μεγάλη αντίδραση, ενώ πολλοί αστέρες του τούρκικου κινηματογράφου και της τηλεόρασης έχουν συμμετάσχει στο καστ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το “Mehmed… Sultan of Conquests” ήδη θεωρείται μια από τις ισχυρότερες παραγωγές στην ιστορία της τουρκικής τηλεόρασης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το άρθρο Προκλητικότατο ντοκιμαντέρ από τους «φίλους» μας τους Τούρκους με τον Μωάμεθ τον Πορθητή και φόντο την Αγιά Σοφιά! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/02/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.