Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Χάρη Ρώμα για την ήττα του στις δημοτικές εκλογές: «Είναι κομματικοποιnμένοι του κεpατά και…»

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας, το πρωινό της Κυριακής, για να συναντήσει τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.

Μόλις δύο Κυριακές μετά τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου δεν κατόρθωσε να περάσει με τον συνδυασμό του ως υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, ο αγαπημένος μας ηθοποιός προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για αυτή την ήττα στον στίβο της πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και το πήρα προσωπικά αυτό το ταξίδι. Όλα τα κάνω με πάθος, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ιστορία που οφείλεις να είσαι υπεύθυνος. Όταν διεκδικείς τη διοίκηση ενός δήμου θα πρέπει να είσαι και έτοιμος να το αντιμετωπίσεις σαν εν δυνάμει νικητής. Κάτι που σημαίνει ότι άφησα τα καλλιτεχνικά για δυο χρόνια εντελώς».

«Το έκανα πολύ υπεύθυνα και ως προς αυτό είμαι ικανοποιημένος. Θέλω όμως να πω το εξής. Επειδή υπάρχουν πάντα και αυτοί οι περίφημοι haters ή οι πολιτικά αντιτιθέμενοι άνθρωποι, που σου λένε «δεν σας έφτανε αυτό που πάθατε και ασχολείστε ακόμα». Πρώτα απ’ όλα ο κόσμος μού έδωσε χιλιάδες ψήφους για τις οποίες οφείλω, σαν αντιπολίτευση πλέον, να σταθώ στο ύψος αυτής της ευθύνης. Ξεκίνησα αντιπολίτευση από την επόμενη κιόλας ημέρα».

«Πολλοί που ξέρουν τη δυσκολία αυτού του δήμου, μου είπαν ότι «είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν από πίσω την κομματική γραμμή, άνθρωποι του κομματικού σωλήνα». Εγώ όμως πρότεινα να ψηφίσουν κάτι που να είναι ανεξάρτητο, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, παρότι έχω φιλελεύθερες ιδέες. Αυτό είναι που με ενόχλησε και δεν θέλω να ξανακούσω «ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση»! Δεν υπάρχει, είναι κομματικοποιημένοι του κερατά και οι άνθρωποι είναι μπετοναρισμένοι! Μάλιστα, όταν κατεβαίνει μια περίπτωση σαν τον Χάρη Ρώμα που είναι μια δυναμική είσοδος στα κοινά της πόλης, οι άλλοι έχουν κάνει… ψηφολόγιο! Συν του ότι είναι το μετερίζι της Αριστεράς στον βόρειο τομέα και κρατάει τη σημαία με λύσσα! Καλά κάνει, μπράβο του που τα κατάφερε ο συγκεκριμένος δήμαρχος».

«Δεν θα πω, Σίσσυ, με τίποτα ότι ζηλεύω ή είναι αξιοθαύμαστος γιατί κάνει πάρα πολύ σπουδαίο έργο. Επειδή σαν αντιπεριφερειάρχης παρατήρησα όλους τους 66 δήμους της Αττικής, υπάρχουν άλλοι που κάνουν περισσότερο έργο και προσπάθησα να το επικοινωνήσω στον κόσμο» πρόσθεσε, επίσης, ο Χάρης Ρώμας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. «Όμως υπάρχει δυσπιστία και απέναντι στον καλλιτέχνη από μια μερίδα του κόσμου και το φοβούνται».

Το άρθρο Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Χάρη Ρώμα για την ήττα του στις δημοτικές εκλογές: «Είναι κομματικοποιnμένοι του κεpατά και…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 30/10/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.