‘Πυρά’ Πέρκα κατά Κασσελάκη: «Πρόεδρέ μου, δεν παραδίδω την έδρα, εγώ έχτισα το κόμμα εσύ το διαλύεις»

Μιλώντας στο Action24, η ανεξάρτητη βουλευτής απευθύνθηκε προσωπικά στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντάς του ότι εκείνος διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης επικαλείται το καταστατικό που έχει κάνει ο ίδιος κουρέλι» είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας την απόφασή της να αποχωρήσει από την ΚΟ χωρίς να παραδώσει την έδρα της, όπως και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.. «Δεν μετακινήθηκα εγώ από τις αρχές του κόμματος, αλλά ο πρόεδρος και το κόμμα», πρόσθεσε.

Απευθυνόμενη προς τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε: «Πρόεδρέ μου εγώ δεν ήθελα να φύγω από το κόμμα. Εσύ μετακινείσαι και διαλύεις τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες για την σημερινή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορικά στελέχη όπως ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Τσίπρας.

Ερωτηθείσα δε σχετικά με το αν μπορεί να υπάρξει συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ, απάντησε θετικά: «Βεβαίως μπορεί να υπάρξει πολιτική συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ»…

Το άρθρο ‘Πυρά’ Πέρκα κατά Κασσελάκη: «Πρόεδρέ μου, δεν παραδίδω την έδρα, εγώ έχτισα το κόμμα εσύ το διαλύεις» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 15/11/2023 ώρα 9:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.