«Πόλεμος» δίχως τέλος: Και νέα επίθεση της Έλενας Ακρίτα στη Μαρέβα Μητσοτάκη!

Νέα επίθεση, μέσω ανάρτησης, εξαπολύει η βουλευτής Eπικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη.

Πριν από πέντε ημέρες η κυρία Γκραμπόφσκι προχώρησε σε εξώδικο κατά της Έλενας Ακρίτα με αφορμή αναρτήσεις της, στο οποίο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «δεν ζητάω συγγνώμη, θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Στη νέα της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα εξαπολύει πυρά κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, λέγοντας:

«Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε – με την ανοχή της κ. Μενδώνη – για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;

Και που τολμήσατε μάλιστα να την ευχαριστήσετε δημόσια για την εξωθεσμική της ανάμειξη;

Η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής.

Με ποια ιδιότητα και για ποιο σκοπό η σύζυγος του Πρωθυπουργού και επιτυχημένη επιχειρηματίας κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μετείχε από το 2017 σε συσκέψεις που αφορούσαν το Μουσείο;

Προφανώς δεν του κάνει εντύπωση του κ. Μητσοτάκη που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τις συζύγους συζύγων ομοϊδεατών του πρωθυπουργών όπως οι κυρίες Γεωργία Σαμαρά και Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή που άσκησαν τα καθήκοντα τους με διακριτικότητα και ευγένεια».

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτησή της, παραθέτει λόγια από τον χαιρετισμό του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του Εθνικού Μουσείου.

Το άρθρο «Πόλεμος» δίχως τέλος: Και νέα επίθεση της Έλενας Ακρίτα στη Μαρέβα Μητσοτάκη! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 11/04/2024 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.