Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο σοκ με απαγωγές Ισραηλινών από τη Χαμάς – Ανάμεσά τους γυναίκες και μικρά παιδιά!

Θρίλερ εξακολουθεί να επικρατεί γύρω από τις απαγωγές Ισραηλινών από τη Χαμάς. Μέχρι στιγμής γίνεται αναφορά από τα διεθνή MME για δεκάδες ομήρους, ενώ λίγο νωρίτερα και ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε την είδηση.

Ανάμεσα στους απαχθέντες και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, με τη Χαμάς να υποστηρίξει ότι κρατά όμηρο και τον ισραηλινό υποστράτηγο Νιμρόντ Αλόνι, μαζί με άλλους στρατιώτες.

Σε βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το War Monitor, διακρίνονται οι τρομοκράτες της Χαμάς να έχουν απαγάγει πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και παιδιά, να τους ρίχνουν σε καρότσα και να τους μεταφέρουν στη Γάζα.

Ορισμένοι πιθανολογείται ότι έχουν μεταφερθεί σε μικρές πόλεις γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας. Άλλοι έχουν μεταφερθεί στη Γάζα, με την κατάσταση να έχει βγει εκτός ελέγχου.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς δήλωσε νωρίτερα ότι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Ισραηλινού στρατού έχουν τεθεί σε κατάσταση ομηρείας.

«Έχουμε θέσει υπό ομηρεία υψηλόβαθμους στρατιωτικούς» ισχυρίστηκε συγκεκριμένα.

«Ο πόλεμος βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης. Έχουν σκοτωθεί πολλοί Παλαιστίνιοι και πολλοί Ισραηλινοί είναι νεκροί, όπως και φυλακισμένοι» πρόσθεσε.

Το άρθρο Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο σοκ με απαγωγές Ισραηλινών από τη Χαμάς – Ανάμεσά τους γυναίκες και μικρά παιδιά! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 08/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.