Πόλεμος στο Ισραήλ: Η στιγμή της εξόντωσης διοικητή της Χαμάς στο δυτικό Χαν Γιουνίς (βίντεο)

Ο στρατός του Ισραήλ συνεχίζει τα χτυπήματά του εναντίον της Χαμάς. Μάλιστα σε ένα από αυτά κατάφερε να εξουδετερώσει τον Midhat Mbasher, διοικητή του τάγματος της Χαμάς, στη δυτική πλευρά της Χαν Γιούνις. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των IDF ο Mbasher είχε πάρει μέρος σε επιθέσεις με ελεύθερους σκοπευτές και εκρηκτικά εναντίον των ισραηλινών δυνάμεων.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των IDF ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε επιθέσεις σε πάνω από 250 στόχους της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονταν τούνε, επιχειρησιακά αρχηγεία και θέσεις εκτόξευσης.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή της εξουδετέρωσης του διοικητή της Χαμάς:

Το άρθρο Πόλεμος στο Ισραήλ: Η στιγμή της εξόντωσης διοικητή της Χαμάς στο δυτικό Χαν Γιουνίς (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 28/10/2023 ώρα 12:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.