Πόσο ανησυχητικοί είναι οι σεισμοί στα Καλάβρυτα; Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος εκτίμησε κατά πόσο οι σεισμοί στα Καλάβρυτα πρέπει να μας ανησυχούν

Συνεχείς είναι οι σεισμοί τις τελευταίες τρεις ημέρες. Μάλιστα, όπως τόνισε ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά FM», μέχρι τώρα τα μεγαλύτερα μεγέθη σεισμών στην περιοχή είναι 3 ρίχτερ την Παρασκευή (27/10) και 3,2 ρίχτερ τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου.

Χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε:

μέχρι τώρα τα μεγαλύτερα μεγέθη είναι 3 (χθες) και 3,2 (σήμερα ξημέρωμα)
παρόμοια ακολουθία είχαμε το Μάρτιο του 2021
προς το παρόν δεν προβληματιζόμαστε ιδιαίτερα αλλά επιβάλλεται η συνέχιση της προσεκτικής παρακολούθησης και αξιολόγησης.
Ο κ. Παπαδόπουλος διαπιστώνει ότι παρόμοια ακολουθία σεισμών είχαμε το Μάρτιο του 2021 και σημειώνει: «Προς το παρόν δεν προβληματιζόμαστε ιδιαίτερα αλλά επιβάλλεται η συνέχιση της προσεκτικής παρακολούθησης και αξιολόγησης», αναφέρει για τις σεισμικές δονήσεις στα Καλάβρυτα.

Το άρθρο Πόσο ανησυχητικοί είναι οι σεισμοί στα Καλάβρυτα; Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 28/10/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.