‘Ραγίζει’ καρδιές η Έρρικα Πρεζεράκου: «Ήμουν έγκυος και έχασα το μωράκι μου»

Η Έρρικα Πρεζεράκου σε συνέντευξή της προχώρησε σε μία καθηλωτική εξομολόγηση για την άτυχη εγκυμοσύνη και την αποβολή που είχε.

«Ήμουν έγκυος και έχασα το μωράκι μου»

Αναφερόμενη στη σκυλίτσα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, η Ολυμπιονίκης υπογράμμισε «η Snow μπήκε στη ζωή μου πριν από 6 χρόνια, όταν ήμουν έγκυος και ήθελα να μεγαλώσει το μωράκι μου μαζί με ένα ζωάκι. Έχασα το μωράκι, αλλά μου έμεινε η snow».

Μετά το τέλος του βίντεο, η Φαίη Σκορδά επεσήμανε «θέλω να πω κάτι για την Έρρικα. Επειδή ξέρω ότι η Snow, πηγαίνω στο σπίτι της και κάνω κάποιες συνεδρίες. Είναι φοβερή. Κάθεται πάνω μου και ό,τι κάνουμε κάθεται πάνω μου. Είναι σαν παιδάκι πραγματικά. Καλή επιτυχία να της ευχηθώ».

Το άρθρο ‘Ραγίζει’ καρδιές η Έρρικα Πρεζεράκου: «Ήμουν έγκυος και έχασα το μωράκι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/10/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.