Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Η Γαλλία ετοιμάζει «χτύπημα» κατά του Ισραήλ

Το κανάλι 12 του Ισραήλ αναφέρει ότι η Γαλλία προετοιμάζει ένα προσχέδιο ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που καλεί για την άμεση κατάπαυση του πυρός και την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους!

Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα κατά του Ισραήλ, καθώς είχε προηγηθεί παρόμοιο ψήφισμα για κατάπαυση πυρός στο οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία δεν έθεσαν βέτο οι ΗΠΑ!

Φυσικά το συγκεκριμένο ψήφισμα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ δεκτό από το Ισραήλ, συνιστά όμως ένα πραγματικά χτύπημα της Γαλλίας κατά του κράτους το οποίο ευεργέτησε, δίνοντάς του πυρηνικά…

Εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για ολόκληρη την περιοχή.

Το άρθρο Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Η Γαλλία ετοιμάζει «χτύπημα» κατά του Ισραήλ εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 29/03/2024 ώρα 12:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.