Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ‘ξηλώνει’ άμεσα και την Πελόζι!

Μετά την αποπομπή του Κέβιν Μακάρθι σε μια ιστορική ψηφοφορία την Τρίτη, ο βουλευτής Πάτρικ Μακ Χένρι ανέλαβε προσωρινός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και από τις πρώτες του κινήσεις ήταν να δώσει εντολή στη Νάνσι Πελόζι να αδειάσει το γραφείο της στο Καπιτώλιο μέχρι την Τετάρτη!

«Παρακαλώ αδειάστε τον χώρο αύριο, το δωμάτιο θα ξανακλειδωθεί. Τα γραφεία θα χρησιμοποιούνται πλέον από τον νέο πρόεδρο», ανέφερε χαρακτηριστικά το email που έλαβε η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η Πελόζι χαρακτήρισε την απόφαση του Πάτρικ Μακ Χένρι «απότομη απόκλιση από την παράδοση» και συνέχισε αναφέροντας ότι «από όλες τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρει η νέα ηγεσία των Ρεπουμπλικανών, τις οποίες όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία, μία από τις πρώτες που έλαβε ο νέος προσωρινός Πρόεδρος ήταν να με διατάξει να εγκαταλείψω αμέσως το γραφείο μου στο Καπιτώλιο».

Το άρθρο Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ‘ξηλώνει’ άμεσα και την Πελόζι! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 04/10/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.