Σάλος με ΔΕΛΤΑ: Γιατί «εξαφάνισαν» ξαφνικά τη μητέρα από τη συσκευασία του γάλακτος; (Φωτο)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αλλαγή φωτογραφίας στην οικογενειακή συσκευασίας γάλακτος της ΔΕΛΤΑ στους χρήστες των social media.

Ενάντια στο γάλα της ΔΕΛΤΑ και στην φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του, τίθονται κυρίως διάφοροι ακροδεξιοί λογαριασμοί στα social media. Και αυτό γιατί στη φωτογραφία δεν απεικονίζεται η μητέρα. Διάφοροι «τρολ» λογαριασμοί αντιδρούν τονίζοντας ότι η νέα αυτή συσκευασία στο γάλα της ΔΕΛΤΑ έρχεται τη στιγμή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μαζί τους και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του: «ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ; Αφαίρεσε την οικογένεια η εταιρεία ΔΕΛΤΑ στη νέα της συσκευασία. Εξαφανίζουν τη μάνα από παντού!!! Γιατί;».

Αναπαράγουν δε και μια φωτογραφία με το συγκεκριμένο είδος γάλακτος όπου στη μία εμφανίζεται ένας πατέρας, μία μητέρα και τα δύο παιδιά τους ως «προηγούμενη συσκευασία», ενώ ως «νέα συσκευασία» παρουσιάζεται η συσκευασία με τη φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του.

Η αλήθεια για τη «νέα» συσκευασία στο γάλα

Μόνο που προφανώς οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί, λένε τη μισή αλήθεια, καθώς στην ιστοσελίδα της η Δέλτα παραθέτει και την επίμαχη συσκευασία, αλλά και τη δήθεν «προηγούμενη». Μάλιστα, για το ίδιο γάλα διαθέτει πέντε διαφορετικές συσκευασίες με ισάριθμες εικόνες, οι οποίες περιλαμβάνουν και τη μητέρα και τον πατέρα και τα παιδιά.

Στην επίμαχη συσκευασία παρουσιάζεται ένας πατέρας να βάζει γάλα στην κόρη του. Το «αφύσικο» για ένα πονηρό μυαλό είναι ότι δεν παρουσιάζεται η μητέρα. Η περίπτωση όμως να είναι μονογονεϊκή οικογένεια ούτε λόγος.

Το άρθρο Σάλος με ΔΕΛΤΑ: Γιατί «εξαφάνισαν» ξαφνικά τη μητέρα από τη συσκευασία του γάλακτος; (Φωτο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/02/2024 ώρα 12:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.