Σάλος με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Δεν έψαλε το «Χριστός Ανέστη», ούτε τον Εθνικό Ύμνο και δεν προσκύνησε επίσης τις εικόνες στη Μητρόπολη κατά την Ανάσταση!

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου, το βράδυ της Ανάστασης στην Μητρόπολη Αθηνών.

Στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη έψαλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και έγινε και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Όποιος είδε τα πλάνα της απευθείας μετάδοσης της ΕΡΤ, ίσως να παρατήρησε ότι η αρχηγός του κράτους ήταν βουβή. Ήταν η μόνη που δεν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο!

Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν έψαλε ούτε το Χριστός Ανέστη, δεν φίλησε καμία εικόνα, ούτε έκανε τον σταυρό της.

Προφανώς, δεν της έχουν εξηγήσει σε ποιο κράτος είναι αρχηγός, ή μάλλον ότι είναι… αρχηγός.

Γιατί σε όποιο κράτος και αν ήταν αρχηγός θα ήταν υποχρεωμένη να ψάλει τον Εθνικό Ύμνο ενώ με βάση το Σύνταγμα είναι επίσης υποχρεωμένη να τιμήσει το τελετουργικό της επικρατούσας θρησκείας η οποία είναι Ορθοδοξία.

Για ακόμα μία φορά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσει το αξίωμα της.

Όσο για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η casual παρουσία του με ζακέτα την ώρα της Αναστάσιμης λειτουργίας, στην Τήνο, είναι από μόνη της… φάουλ…

Το άρθρο Σάλος με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Δεν έψαλε το «Χριστός Ανέστη», ούτε τον Εθνικό Ύμνο και δεν προσκύνησε επίσης τις εικόνες στη Μητρόπολη κατά την Ανάσταση! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/05/2024 ώρα 9:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.