Σάλος με τον χωρισμό Χατζηθεοδώρου – Πυλαρινού! – “Τρίτο πρόσωπο ο Βασσάλος;”

Ο χωρισμός του ζευγαριού είναι οριστικός και τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία για τους λόγους που το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί!

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός χώρισαν οριστικά πριν από ένα μήνα!

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Πέτρο και ρωτήθηκε για τον χωρισμό του, όμως δεν θέλησε να απαντήσει: «Αλήθεια τώρα; Αλήθεια; Πάντα θα μιλάω με εκείνη με τα καλύτερα λόγια…Σας ευχαριστώ»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα το ζευγάρι χώρισε οριστικά και δεν μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έχει φύγει μάλιστα από το σπίτι και μένει προς το παρόν σε κάποια φίλη της.

Το ζευγάρι παρά τις προσπάθειες επανασύνδεσης, τελικά ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Να σας θυμίσουμε ότι πρώτο το Πρωινό Σουσού είχε μεταφέρει την είδηση λέγοντας: «Δεν μένουν πλέον μαζί. Είναι οριστικό. Υπήρχε μια φθορά ανάμεσά τους, αλλά όχι κακή. Χώρισαν αγαπησιάρικα. Δεν υπήρξαν καβγάδες, τρίτα πρόσωπα κλπ. Διαπίστωσαν ότι δεν προχωράει όπως θα ήθελαν. Δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα».

Ποιος όμως είναι ο ρόλος του Κωνσταντίνου Βασάλου;

Φήμες ήθελαν τον Κωνσταντίνο να είναι η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του ζευγαριού, όμως αυτές οι φήμες δεν ισχύουν. Μάλιστα η Βάλια ενημερώθηκε για τις εν λόγω φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εξοργίστηκε. Η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου τόνισε ότι ο Βασάλος είναι φίλος της και τίποτα άλλο.

Το άρθρο Σάλος με τον χωρισμό Χατζηθεοδώρου – Πυλαρινού! – “Τρίτο πρόσωπο ο Βασσάλος;” εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/10/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.