Σάλος: Στη Δικαιοσύνη η Ασημακοπούλου μετά τις αδιανόητες καταγγελίες Κούλογλου!

Με ένα άρθρο του ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου δίνει νέα τροπή στον πονοκέφαλο που ταλανίζει το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση και ακούει στο όνομα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μετά τα μηνύματα που έστειλε σε απόδημους Έλληνες παίρνοντας στα χέρια της λίστα που κανένα δικαίωμα δεν είχε να κατέχει και αφού δήλωσε πως «το “Αρχείο Αποδήμων 2023”, περιήλθε στα χέρια μου στα τέλη Ιανουαρίου 2024, σε ψηφιακή μορφή, από τον τότε Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Θεοδωρόπουλο», ο συνάδελφός της ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου έρχεται με νέες αποκαλύψεις αναφέροντας πως «τα αρχεία αυτά ήταν προς πώληση: αυτό κυκλοφορεί στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και ότι είχαν προταθεί και σε άλλους νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές.

Η «πολιτικά άπληστη» κυρία Ασημακοπούλου τα αγόρασε, για να περάσει σε σταυρούς τους συνυποψήφιους(ες) τους και να «πουλήσει» τη δημοφιλία της στην Αθήνα, υποστηρίζεται επίσης στους ευρωδιαδρόμους.

Υπάρχουν λοιπόν δύο εκδοχές. Στην πρώτη, η κυρία Ασημακοπούλου πήρε τα προσωπικά δεδομένα τον Ιανουάριο του 2024, όπως δήλωσε, με εμπλοκή του υπουργείου Εσωτερικών. Αυτή η υπόθεση ενισχύεται από το γεγονός ότι σχεδόν ταυτόχρονα με τα δικά της μέιλ, έφτασαν στους Ελληνες του Εξωτερικού και επίσημα μέιλ του υπουργείου για τις ευρωεκλογές. Φυσικά δεν πρόκειται περί σύμπτωσης.

Στη δεύτερη εκδοχή, η ευρωβουλευτής της ΝΔ αγόρασε εν γνώση της κλεμμένα αρχεία. Αλλά ως γνωστόν η αγορά προϊόντος κλοπής είναι ποινικά επιβαρυντικό στοιχείο»!

Οι απίστευτες αυτές αποκαλύψεις πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη. Όμως ήδη η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου- που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια και αυτό άλλωστε έλειπε!- δήλωσε πως ήδη κατέθεσε μήνυση κατά του Στέλιου Κούλογλου για το άρθρο του.

Το άρθρο Σάλος: Στη Δικαιοσύνη η Ασημακοπούλου μετά τις αδιανόητες καταγγελίες Κούλογλου! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 01/04/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.