Σάλος στο Ηράκλειο: Χειροπέδες σε ιερέα που παρακινούσε τον κόσμο να πυροβολεί αδέσποτα ζώα και φιλόζωους!

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 50χρονου ιερέα σε χωριό Ηρακλείου ο οποίος παρακινούσε σε πυροβολισμό ζώων και φιλόζωων.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για ιερέα ο οποίος σε ανάρτηση ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης στο Ηράκλειο με αφορμή είδηση περί θανάτωσης αρνιών από αδέσποτα σκυλιά σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας, έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται τόσο τα αδέσποτα σκυλιά όσο και οι φιλόζωοι!

Το σχόλιό του έπεσε στην αντίληψη φιλόζωων οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του. Οι Αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν για το αδίκημα της προτροπής σε διάπραξη εγκλημάτων βίας.

Στη συνέχεια και αφού ενημερώθηκε και η Αρχιεπισκοπή Κρήτης, ο ιερέας αφέθηκε ελεύθερος.

Από την πλευρά του και αφού το θέμα πήρε διαστάσεις, ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε πως δεν είναι άνθρωπος της βίας και πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προκαλέσει αναστάτωση.

Το άρθρο Σάλος στο Ηράκλειο: Χειροπέδες σε ιερέα που παρακινούσε τον κόσμο να πυροβολεί αδέσποτα ζώα και φιλόζωους! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 13/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.