Σείστηκε το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο: Έκρηξη οργής κατά Μητσοτάκη και Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών!

«Δεν ήτανε ατύχημα, ήταν δολοφονία», φώναζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο στο ματς και τη νίκη με 2-0 επι του Άρη! Η οργή λαού ξεχείλιζε στο ιστορικό γήπεδο, με τον κόσμο της ομάδας να βράζει με αφορμή την μαύρη επέτειο ενός χρόνου από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη!

Ο κόσμος δεν ξεχνά, δεν συγχωρεί, δεν θα επιτρέψει καμία συγκάλυψη, ζητεί απόδοση ευθυνών και στο στόχαστρο βρέθηκε προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά, αλλά από τα συνθήματα δεν γλίτωσε ούτε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής. Οι οπαδοί τραγούδησαν εν χορώ και σύνθημα για τους πολιτικούς… στην φυλακή!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού όπως και όλος ο κόσμος ζητά δικαίωση για τις ψυχές των αδικοχαμένων θυμάτων και δεν θα μείνει σιωπηλός απέναντι σε μία ανεκδιήγητη κυβέρνηση με πρακτικές που κυριολεκτικά και μεταφορικά εξοντώνουν τον λαό!

Το άρθρο Σείστηκε το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο: Έκρηξη οργής κατά Μητσοτάκη και Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 29/02/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.