Σε κώμα ο Ραμζάν Καντίροφ – Τι συμβαίνει με τον ηγέτη της Τσετσενίας;

Σε κώμα βρίσκεται ο Ραμζάν Καντίροφ, ηγέτης της Τσετσενίας και ισχυρός σύμμαχος της Ρωσίας.

Όπως μεταδίδει το Nexta, «ο Καντίροφ είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ένας εκπρόσωπος της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας, Αντρέι Γιουσόφ, δήλωσε ότι οι ασθένειες του Καντίροφ επιδεινώθηκαν, γεγονός που οδήγησε σε κρίσιμη κατάσταση». Κατά το ίδιο μέσο «οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από διάφορες πηγές σε ιατρικούς και πολιτικούς κύκλους. Δεν πρόκειται για τραυματισμούς. Άλλες λεπτομέρειες χρειάζονται περαιτέρω διευκρίνιση. Είναι άρρωστος εδώ και πολύ καιρό και μιλάμε για συστηματικά προβλήματα υγείας».

Την είδηση επιβεβαιώνει και το Visegrád 24
«Εισερχόμενες αναφορές ότι ο Kadyrov βρίσκεται σε κώμα μετά την ξαφνική επιδείνωση της υγείας του. Η υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας GUR επιβεβαιώνει τις αναφορές».

Το άρθρο Σε κώμα ο Ραμζάν Καντίροφ – Τι συμβαίνει με τον ηγέτη της Τσετσενίας; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 15/09/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.