Σε πελάγη ευτυχίας η Ζέτα Μακρυπούλια: Στα 45 της ήρθε το… μωρό και είναι αγοράκι!

Η ημέρα αυτή αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή για τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς ο αδελφός της, Άκης Μακρυπούλιας, καλωσόρισε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά του.

 

Η παρουσιάστρια, για έκτη φορά, γίνεται θεία και μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Απριλίου, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεογέννητου αγοριού στον λογαριασμό της στο Instagram, ανακοινώνοντας ότι καλωσορίζει με χαρά το νέο μέλος στην οικογένειά της. Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη χαρά της για την άφιξη του μωρού και υπογράμμισε την έκτη φορά που γίνεται θεία. «Καλώς μας ήρθες! Να μας ζήσει! Έκτη φορά θεία».

Η αγάπη της Ζέτας Μακρυπούλιας για τους αδελφούς της είναι εμφανής, καθώς δεν παύει να την εκφράζει με κάθε ευκαιρία.

Το άρθρο Σε πελάγη ευτυχίας η Ζέτα Μακρυπούλια: Στα 45 της ήρθε το… μωρό και είναι αγοράκι! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/04/2024 ώρα 6:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.