Σε ποιον εφοπλιστικό γάμο πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης με σμόκιν, δίπλα σε όλη την κοσμική Αθήνα; (Φωτό και Βίντεο)

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ένα πανέμορφο σμόκιν παρευρέθη σε έναν από τους κοσμικούς τους γάμους της χρονιάς με νεόνυμφους τον Αντώνη Ξυλά και την Ιφιγένεια Πρωτονοταρίου. Ο γαμπρός είναι ανιψιός του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα (γιος της θανούσας αδελφής του Μαρίας),αλλά και “διάδοχος” στον εφοπλιστικό κλάδο του πατέρα του Γιάννη Ξυλά, που προέρχεται από τζάκι της Χίου.

Η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, που συνδεόταν με στενή φιλία με την αείμνηστη μητέρα του γαμπρού, ανέβασε φωτογραφίες από τον γάμο και την δεξίωση στους προσωπικούς της λογαριασμούς, με τον Στέφανο Κασσελάκη να χαμογελάει δίπλα της μέσα στο καλοραμμένο σμόκιν του! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Ταυλερ έχουν φιλική σχέση με τον Αντώνη Ξυλά από την Νέα Υόρκη και στον παρόντα χρόνο μένουν στην πολυτελέστατη πολυκατοικία The one Akropolis ιδιοκτησίας Αντωνίου Ξυλά, μέχρι να μετακομίσουν στο καινούργιο διαμέρισμα που αγόρασαν στο Κολωνάκι.

Το άρθρο Σε ποιον εφοπλιστικό γάμο πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης με σμόκιν, δίπλα σε όλη την κοσμική Αθήνα; (Φωτό και Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το euro news.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12/05/2024 ώρα 6:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.