Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

Ξαφνική διπλωματική στροφή από...

Σε μια κίνηση που αναδιαμορφώνει το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, το Ιράν φαίνεται να...

“Έκρηξη” από τον Χρήστο...

Με απόλυτο τρόπο διέψευσε ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος την πληροφορία...

Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας...

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη της αντιπυρικής...

Έρχεται Κόλαση στο Ορμούζ:...

Σε μια περίοδο έντονης γεωπολιτικής έντασης, η Ιρανικό Ναυτικό προχωρά σε δηλώσεις που...

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στα παράλια του νομού Λάρισας

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στα παράλια του νομού Λάρισας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε από τις πρώτες πρωινές ώρες τα παράλια της Λάρισας και περιοχές του Δήμου Αγιάς, με έντονες βροχοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Μεγάλες ποσότητες νερού προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα σε παράκτιες και ημιορεινές περιοχές, με την κατάσταση στον Αγιόκαμπο να επιδεινώνεται αισθητά. Μεγάλοι όγκοι νερού πλημμύρισαν κατοικίες καθώς και καταστήματα στην περιοχή με τα νερά να εισέρχονται σε ισόγειους χώρους και αυλές. 

Οι χείμαρροι έχουν φουσκώσει, ενώ σε αρκετά σημεία η θάλασσα βγήκε στον δρόμο, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία. Ο παραλιακός οδικός άξονας έχει διακοπεί κατά τόπους, κυρίως στα σημεία όπου εκβάλουν ρέματα, καθιστώντας τη διέλευση των οχημάτων ιδιαίτερα επικίνδυνη. 

Παράλληλα με τη βροχόπτωση πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των υπηρεσιών.

Επί ποδός συνεχίζουν να βρίσκονται συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του δήμου Αγιάς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, όπου αυτό είναι εφικτό. 

Αναφορές υπάρχουν και για πλημμυρισμένες αγροτικές εκτάσεις σε διάφορα σημεία του δήμου Αγιάς, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν καταγραφεί τραυματισμοί.

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/02/2026 ώρα Δευτέρα 2 Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026 – 3:06 πμΦεβρουάριος 2026 – 3:06 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.