
Ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο πέρασαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, από το οποίο δεν έλειψαν οι αποδράσεις.
Μετά την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, το ζευγάρι που δεν κρύβει το πόσο ευτυχισμένο είναι, αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Θάνου Βάγιου για το «Πρωινό», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα πέρασαν την Κυριακή τους εν πλω, καθώς ταξίδεψαν με ιδιωτικό σκάφος στην Αίγινα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε ένα από τα λιμανάκια του νησιού, ο 83χρονος νομικός και συγγραφέας και η 49χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός κατέβηκαν για να ανάψουν ένα κερί σε ένα μοναστήρι.
Το άρθρο Σκαφάτη εξόρμηση για Κωνσταντίνο Πλεύρη και Τζόρτζια Σιακαβάρα: Που πήγαν και τι έκαναν; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 07/11/2023 ώρα 12:05 πμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.