“Σκοτώσαμε τον διοικητή του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας” επιμένουν οι Ουκρανοί – Πρόκειται για τον ναύαρχο Σοκολωφ, από τους πιο αφοσιωμένους στον Πούτιν αξιωματικούς.

Οι Ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας (SBU) επιμένουν ότι με συνδυασμό πυραυλικού πυροβολικού και drones κατόρθωσαν να εκτελέσουν τον διοικητή του Ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας ναύαρχο Σοκολωφ.

Οι Ρωσικές αρχές αρνούνται να επιβεβαιώσουν η να διαψεύσουν την είδηση, αλλά πηγές του Γενικού Επιτελείου στην Μόσχα αναφέρουν, ανεπισήμως, ότι ο Βίκτωρ Σοκολωφ, ανώτατος αξιωματικός προσωπικά αφοσιωμένος στον Πούτιν, δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες.

Αν αληθεύει η είδηση(που μάλλον είναι έτσι),τότε οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις υφίστανται ένα μεγάλο πλήγμα σε επίπεδο ηγεσίας.

Το άρθρο “Σκοτώσαμε τον διοικητή του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας” επιμένουν οι Ουκρανοί – Πρόκειται για τον ναύαρχο Σοκολωφ, από τους πιο αφοσιωμένους στον Πούτιν αξιωματικούς. εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 26/09/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.