Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας: «Ήμουν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη το βράδυ του τροχαίου»

Σε μία αποκάλυψη αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας από τον «αέρα» της εκπομπής του, λέγοντας ότι ήταν μαζί του το βράδυ του φρικτού τροχαίου, λίγες ώρες πριν από το ατύχημα.

«Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα, με μια μεγάλη παρέα. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δούλευε εκεί, ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Η παρέα είπε πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα την άλλη μέρα το πρωί και δεν τους ακολούθησα, πήγα σπίτι μου. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια η κατάσταση της υγείας του σήμερα
Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο.

Η σφοδρή σύγκρουση άφησε τον γνωστό παρουσιαστή με σημαντικά προβλήματα υγείας, να δίνει μάχη για τη ζωή του, με πολλαπλές, αλλεπάλληλες επεμβάσεις.

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο οδηγός του λεωφορείου επιχειρεί τώρα τη μείωση της ποινής του, ενώ αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή σήμερα είπε: «Είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Έχουμε μία πρόοδο, όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι, η πρόοδος σε αυτές τις κακώσεις είναι πάρα πολύ αργή. Πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πολλά πράγματα, τόσο σε θέματα κίνησης όσο και ομιλίας».

Το άρθρο Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας: «Ήμουν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη το βράδυ του τροχαίου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 23/09/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.