Σοκάρει ο εφιάλτης 25χρονης στην Αίγινα: Ο 36χρονος πατριός της τη βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε! – Τη θώπευε από τα 15 της και τη βίαζε από όταν ενηλικιώθηκε!

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού από πατριό αυτή τη φορά στην Αίγινα με μια 25χρονη να καταγγέλλει 36χρονο Αλβανό για θώπευση από τα 15 της και βιασμό από όταν ενηλικιώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύντροφος της 25χρονης κοπέλας πήγε στο Αστυνομικό τμήμα του νησιού και κατήγγειλε τον άνδρα. Στη συνέχεια κατέθεσε και η ίδια η κοπέλα η οποία απελευθερώθηκε μιλώντας για τον επί χρόνια εφιάλτη που ζούσε από τον ίδιο τον πατριό της.

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ο 36χρονος την βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε με τις ασελγείς πράξεις να γίνονται επί επτά χρόνια και μάλιστα συχνά.

Αστυνομία μαζί με εισαγγελέα πήγαν στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια και συνέλαβαν τον 36 χρόνο αλλά και τη μητέρα της. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων κάνναβη, αεροβόλο όπλο και 18.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο 36χρονος Αλβανικής καταγωγής έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές του νησιού.

Ιατροδικαστής, κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κοπέλας, η οποία είχε πιεστεί πάρα πολύ και μετά την καταγγελία κατά του πατριού της «απελευθερώθηκε» από τον εφιάλτη που ζούσε από το 2013.

Το άρθρο Σοκάρει ο εφιάλτης 25χρονης στην Αίγινα: Ο 36χρονος πατριός της τη βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε! – Τη θώπευε από τα 15 της και τη βίαζε από όταν ενηλικιώθηκε! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.